Tractoren van het merk Avenger

De HEM-GROEP levert tractoren van Avenger.  Avenger is gebouwd om het volledige potentieel te benutten op enorme hectaren landbouwgrond en is volledig uitgerust met comfortabele en gebruiksvriendelijke functies. Geschikt voor alle klimatologische omstandigheden en verhoogt de algehele productiviteit met de hoogste efficiëntie op de grond. Tractoren uit de Avenger-serie zijn in staat uw potentieel te benutten met meer vermogen en helpen de operationele stress voor de gebruikers te verminderen. De geavanceerde ergonomie en het stijlvolle ontwerp van de Avenger-serie zijn trots voor de gebruiker en geven vleugels aan hun landbouwdromen.

Bekijk de modellen Avenger tractoren

Onderhoud & Onderdelen

Als verkoper van Avenger tractoren maakt de HEM-Groep deel uit van een groot Europees dealernetwerk, waardoor u altijd verzekerd bent van een servicepunt bij u in de buurt. Doordat wij direct contact hebben met de fabrikant van Avenger bent u altijd gegarandeerd van een snelle levering van onderdelen voor uw machine. De kwaliteit blijft hierbij ten alle tijden gewaarborgd doordat uitsluitend originele onderdelen worden gebruikt.

Is uw Avenger machine toe aan onderhoud? Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies. Neem contact met ons op.

Een Avenger tractor uitproberen? Dat kan!

Neem contact op om een afspraak te maken, want wij komen met gemak met één of meerdere tractoren bij u langs. Eerst bespreken we telefonisch wat voor u de beste keuzes kunnen zijn. Wij kennen alle tractoren namelijk heel goed en kunnen u alles vertellen over de verschillende eigenschappen en voordelen. Vertel ons wat u nodig heeft, want dan vinden we samen snel een passende nieuwe of tweedehands oplossing!

Bel ons nu via 052 - 323 77 84.

Contact

Adresgegevens

HEM Groep BV
Radewijkerweg 15
7791 RJ Radewijk