De juiste bodemvlakker voor uw rijbak

Als u regelmatig uw rijbak vlakt, verlengt dit de levensduur van de bodem. Door eens per week te bak te vlakken, draagt u bij aan het behoud van de kwaliteit van de rijbak. Zo hebben uw ruiters en uw paarden langer plezier van de bak. Veiligheid speelt hierbij natuurlijk ook een rol, want u wilt zeker weten dat de kwaliteit van de bodem waarop gereden wordt, goed genoeg is om veilig op te rijden.

Dagelijks onderhoud met de bodemvlakker

Dagelijks onderhoud kunt u zelf uitvoeren met onze bodemvlakkers. Met de juiste bodemvlakker maakt u uw rijbak weer vlak, want u kunt dit werktuig makkelijk bevestigingen aan de driepunt hefinrichting van uw tractor of auto. Hoe werkt een bodemvlakker? Een bodemvlakker schraapt de toplaag van de rijbak met ijzeren tanden, vlakt deze vervolgens af en maakt de bodem daarna egaal met een kettingsleep. Super snel, effectief en grondig!

Ons assortiment

Een bodemvlakker wordt ook wel een manegevlakker of baksleep genoemd. Wij hebben bodemvlakkers voor elk budget en voor elke type bodem. Wat u ook zoekt, wij denken graag met u mee! We hebben nieuwe en gebruikte machines van verschillende merken, zoals Platx Max, in ons assortiment. Zodat het vlakken snel en efficiƫnt uitgevoerd kan worden. Zo wordt het wekelijks vlakken van de bodem een fluitje van een cent!

Bodemvlakkers voor elk budget

Ook voor tweedehands bodemvlakkers kunt u bij ons terecht. Ons ruime assortiment eb-en-vloed bodemvlakkers en bodemvlakkers voor reguliere grond kunt u hier online bekijken.

Laten we kennismaken! Wij beantwoorden graag al uw vragen over uw rijbak.

Bel ons nu via 052 - 323 77 84.

Contact

Adresgegevens

HEM Groep BV
Radewijkerweg 15
7791 RJ Radewijk