Een omheining van hout of kunststof

De omheining van een paardenbak moet behalve veilig en stevig ook mooi en duurzaam zijn. Qua materiaalkeuze is er veel mogelijk, zowel in hout als in kunststof. Hout heeft een natuurlijke uitstraling en het assortiment in houten poorten en hekken is zeer divers. Kunststof heeft als belangrijkste voordeel dat het onderhoudsvrij en bijzonder duurzaam is. Wij komen graag bij u op locatie om u over de beste omheining te adviseren, passend bij uw wensen, de omgeving en uw budget.

Verschillende opties voor omheining en hekwerk

Via ons bestelt u het perfecte hekwerk voor uw rijbak, want wij komen altijd langs om met u mee te denken. Zodat we zeker weten dat u de juiste keuze maakt!

Omheining voor een paardenbak is altijd maatwerk, dus hebben wij een aantal standaard maten hekwerk in ons assortiment. Hiervan kunnen wij ook de hoogte nog bijstellen of extra’s, zoals een stroomvoorziening, toevoegen. Wilt u een poort of schuifhek om het werk mee af te sluiten? Heeft u paalbeschermers nodig? Wij zorgen ervoor dat uw paardenbak omheining volledig aan uw wensen voldoet.

Op maat gemaakte rijbakken omheining

Voor iedere rijbak of manegebak kunnen wij een omheining maken. Al onze rijbakken die wij aanleggen en omheiningen die wij leveren zijn van zeer goede kwaliteit. Wij zijn experts op het gebied van paardenboxen, dressuurringen en paddocks.

Of u een eenvoudige, uitgebreide of juist meerdere omheiningen wilt laten aanleggen, wij helpen u verder! De mogelijkheden voor een hekwerk zijn eindeloos en het is belangrijk om iets uit te kiezen waar u 100% tevreden mee bent. Wij hebben talloze voorbeelden die we aan u kunnen laten zien, zodat u een beter beeld krijgt van de verschillende omheiningen die wij leveren.

Laten we kennismaken! Wij beantwoorden graag al uw vragen over uw rijbak.

Bel ons nu via 052 - 323 77 84.

Contact

Adresgegevens

HEM Groep BV
Radewijkerweg 15
7791 RJ Radewijk