Tweedehands machines kopen

Als u een klein budget heeft of geld wilt besparen, maar ook als u snel een machine nodig heeft, is het kopen van een tweedehands machine een uitkomst! Uiteraard kunt op de kwaliteit van onze A-merken vertrouwen, maar ook zeker op onze expertise. Wij controleren alle machines en zorgen ervoor dat u een goed onderhouden machine in handen krijgt. Wilt u een gebruikte tractor, shovel of bodemvlakker kopen? Dat kan ook! Al onze tweedehands machines kunnen meteen ingezet worden. Voor elk project of klus hebben wij een machine voor u. Neem dan contact met ons op, koop direct uw machine of vraag een offerte aan. 

Neem direct contact op

Tweedehands tractoren

Bent u op zoek naar een tweedehands tractor? Dan moet u zeker contact opnemen. Het kopen van een tweedehands trekker is een slimme manier om geld te besparen. Daarbij hebben we een aantal gebruikte tractoren die nu klaar staan om weer gebruikt te worden. Onze tweedehands tractoren zijn van verschillende merken en hebben elk andere eigenschappen en voordelen. Wij hebben deze machines grondig gecheckt, schoongemaakt en als het nodig was, onderdelen vervangen. Komt u snel één van onze tweedehands tractoren uittesten?

Tweedehands shovels

Wij bieden tweedehands shovels voor de beste prijzen. Wij hebben onze shovels opgekocht van andere dealers of particuliere aanbieders en hebben inmiddels een diverse voorraad shovels, knikladers en gravers opgebouwd. Wat heeft u nodig? Wij bezorgen onze shovels door het hele land, maar u kunt al onze tweedehands machines ook eerst uitproberen. Onze tweedehands shovels gaan nog jarenlang mee want wij verkopen alleen machines die nog in topconditie zijn.

Tweedehands bodemvlakkers

Wilt u geld besparen en een tweedehands bodemvlakker aanschaffen? Dat kan! Wij bieden een aantal gebruikte landbouw bodemvlakkers en manegevlakkers aan. Deze machines zijn geschikt voor mini- en landbouwtractoren. We hebben verschillende soorten bodemvlakkers in ons assortiment, van verschillende afmetingen en ontwerpen. De kwaliteit van al onze tweedehands bodemvlakkers is nog steeds ontzettend goed. Onze bodemvlakkers kunnen nog jarenlang mee gaan. Kom gewoon eens langs, dan kunnen wij laten zien wat onze tweedehands machines allemaal kunnen.

Laten we kennismaken! Wij beantwoorden graag al uw vragen over uw rijbak.

Bel ons nu via 052 - 323 77 84.

Contact

Adresgegevens

HEM Groep BV
Radewijkerweg 15
7791 RJ Radewijk