Branson tractoren

Branson Tractors is onderdeel van het Zuid-Koreanse bedrijf Kukje Machinery en al meer dan 15 jaar een grote speler op de Europese markt. Dit bedrijf vervaardigt ook andere landbouwmachines zoals maaidorsers, maar ook dieselmotoren. Kenmerkend voor dit merk is de goede prijs/kwaliteit verhouding. Kiest u voor Branson Tractors, dan gaat u voor:

  • Kwaliteit en eenvoud
  • Gebruiksvriendelijke en compacte tractoren
  • Efficient en duurzaam voor een betaalbare prijs

Wij hebben vijf modellen van Branson tractoren op voorraad, zowel nieuw als tweedehands en met verschillende vermogensklassen. Bekijk deze hier [link naar Branson productpagina]. Wat zijn de bestverkochte Branson tractoren via de HEM-Groep? De F36 of F47 tractoren omdat deze grote hoeveelheden hooi kunnen tillen. Verder is deze Branson F-serie 4-wiel aangedreven, compact, makkelijk in gebruik en zeer betaalbaar.

Nog niet bekend met het merk Branson? Dit is wat u over de tractoren moet weten

Ten eerste biedt Branson meerdere tractoren aan die geschikt zijn voor verschillende budgetten, zonder concessie te doen op het gebied van vermogen en uitzonderlijke prestaties. Ook zijn de tractoren zeer zuinig en voldoen de motoren aan strenge emissie-eisen. De compacte tractoren zijn makkelijk te koppelen aan een frontlader of een maaier, waardoor ze nóg veelzijdiger zijn. Als het gaat om transmissie en hefcapaciteit specificaties, overtreft Branson de concurrentie. Zoekt u spierkracht? Kies dan een Branson! Deze machine heeft u nodig voor en rondom uw erf en paardenbak.

Het overzichtelijke dashboard van Branson tractoren

Met het handige dashboard van alle Branson tractoren checkt u snel de toerenteller, brandstofmeter en lichtsensoren. Ook kunnen de diverse functies makkelijk vanaf uw bestuurderspositie bediend worden. De knoppen en grepen zijn namelijk overzichtelijk rondom de bestuurdersstoel geplaatst.

Een Branson tractor uitproberen? Dat kan!

Neem nu contact met ons op om een demo aan te vragen. Samen bespreken welke opties het beste bij uw wensen passen. Wij komen dan snel bij u langs met één of meerdere nieuwe en tweedehands tractoren die u kunt uitproberen. Een Branson tractor moet u namelijk gewoon zelf ervaren.

Laten we kennismaken! Wij beantwoorden graag al uw vragen over uw Branson tractor, of maak een afspraak voor een demo.

Bel ons nu via 052 - 323 77 84.

Contact

Adresgegevens

HEM Groep BV
Radewijkerweg 15
7791 RJ Radewijk