Zetor tractoren

Zetor is een Europese tractorfabrikant en gevestigd in Brno (Tsjechië). De tractoren van Zetor staan bekend om het grote vermogen dat zij aankunnen en de betrouwbaarheid. Deze trekkers gaan namelijk jarenlang mee. Ook zijn de machines eenvoudig te onderhouden en zijn de operationele kosten laag omdat de motoren en de materialen waar ze van gemaakt zijn, uiterst duurzaam zijn. Kiest u voor Zetor Tractors, dan gaat u voor:

  • Laag brandstofverbruik
  • Eenvoudige en betrouwbare techniek
  • Makkelijk in gebruik
  • Waardevast

We hebben acht modellen van Zetor tractoren in ons assortiment, zowel nieuw als tweedehands en met verschillende vermogensklassen. Wat zijn de bestverkochte Zetor tractoren via de HEM-Groep? De nieuwe Compax serie. Vooral de Compax 35 of Compax 40, omdat deze voorzien zijn van Yanmar motoren met krachtige vermogens van 34,2 pk en 36,9 pk.

Op een Zetor trekker kunt u bouwen

Als u zeker wilt weten dat u een trekker aanschaft die elke dag voor u klaarstaat en waar u honderden uren op kunt draaien, zonder op enige mankementen te stuitten, dan kiest u voor een Zetor. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan kunt u snel via ons een origineel Zetor onderdeel bestellen. Wij helpen u graag bij het monteren of installeren van dit onderdeel, mocht u dit willen. Ook zijn de trekkers makkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat zeker bijdraagt aan een nóg langere levensduur. Belangrijk om te weten: de machines van Zetor zijn relatief goedkoop, maar met vergelijkbare of zelfs betere kwaliteit dan de machines van concurrenten.

Zetor Proxima

Een Zetor tractor uitproberen? Dat kan!

Neem contact op om een afspraak te maken, want wij komen met gemak met één of meerdere tractoren bij u langs. Eerst bespreken we telefonisch wat voor u de beste keuzes kunnen zijn. Wij kennen alle tractoren namelijk heel goed en kunnen u alles vertellen over de verschillende eigenschappen en voordelen. Vertel ons wat u nodig heeft, want dan vinden we samen snel een passende nieuwe of tweedehands oplossing!

Bekijk onze occasions

Zetor Utilix

Laten we kennismaken! Wij beantwoorden graag al uw vragen over uw Branson tractor, of maak een afspraak voor een demo.

Bel ons nu via 052 - 323 77 84.

Contact

Adresgegevens

HEM Groep BV
Radewijkerweg 15
7791 RJ Radewijk