Tractoren en shovels van het merk Euro Trac

De HEM-GROEP levert tractoren en shovels van Eurotrac. Eurotrac is een onderdeel van de "de Heus Groep" en is sinds 2004 actief op de Europese markt met tractoren en wielladers. Met bijna honderd jaar ervaring en expertise op het gebied van tractoren en wielladers is Eurotrac een betrouwbare speler in de markt. Alle modellen tractors en wielladers van Eurotrac zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Dit maakt Eurotrac uiterst betrouwbaar en van kwaliteit gegarandeerd.

De Heus Groep

Eurotrac is onderdeel van 'P. de Heus & zonen Groep BV'. Dit familiebedrijf, waarvan inmiddels de vierde generatie aan het roer staat, is opgericht in 1922. In de ruim 94 jaar dat het bedrijf bestaat heeft het zich ontpopt tot een specialist die overal ter wereld actief is. P. de Heus & Zonen focust zich op het importeren en exporteren van tractoren en landbouwmachines. Met de eigen merken Eurotrac en Boxer focust het bedrijf zich vooral op import. Door een groot netwerk aan dealers worden de machines van deze merken verkocht in heel Europa.

Bekijk de modellen Eurotrac Tractoren en Wielladers

Onderhoud & Onderdelen

Als verkoper van Eurotrac maakt de HEM-Groep deel uit van een groot Europees dealernetwerk, waardoor u altijd verzekerd bent van een servicepunt bij u in de buurt. Doordat wij direct contact hebben met de fabrikant van Eurotrac bent u altijd gegarandeerd van een snelle levering van onderdelen voor uw machine. De kwaliteit blijft hierbij ten alle tijden gewaarborgd doordat uitsluitend originele onderdelen worden gebruikt.

Is uw Eurotrac machine toe aan onderhoud? Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies. Neem contact met ons op.

Garantie

Al onze Eurotrac machines zijn voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie. Hiermee kunt u het hele jaar door vertrouwen op uw tractor of wiellader. Voor service en onderhoud kunt u contact met ons opnemen. Wij plannen dan zo snel mogelijk een afspraak in om uw machine weer in topconditie te brengen.

Vraag een demo aan voor een Eurotrac Tractor

Wilt u één of meerdere Eurotrac wielladers uitproberen? Dat is zeker mogelijk. Nadat we de verschillende modellen aan u hebben voorgelegd, kunnen wij bij u langskomen op locatie. U kunt dan in uw vertrouwde omgeving de machine uitproberen. Zo weet u zeker dat u de juiste machine aanschaft!

Bel ons nu via 052 - 323 77 84.

Contact

Adresgegevens

HEM Groep BV
Radewijkerweg 15
7791 RJ Radewijk