Aanleg en renovatie van paardenbakken en rijbakken

Een paardenbak of rijbak aanleggen – hoe gaat dit in z’n werk?

Om een paardenbak, paddock of rijbak aan te leggen, gaan wij een aantal zaken met u na. We moeten namelijk weten of het om een binnenbak of buitenbak gaat, de exacte afmetingen en of de rijbak gebruikt gaat worden voor commercieel, professioneel of recreatief gebruik. Ook willen we van u weten of de bak voor dressuur, springen of voor een andere sport zal worden gebruikt. Daarnaast kijken of er een drainage nodig is, of juist een eb-en vloedbodem. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden voor omheining, een sproeisysteem en de verlichting. Zo krijgen we een compleet beeld van wat er nodig is!

Een paardenbak of rijbak aanleggen is maatwerk

Elke paardenbak of rijbak is anders en daarom komen wij altijd bij u op locatie langs. Alleen dan kunnen we u van het allerbeste en van persoonlijk advies voorzien. Er zijn talloze opties voor het aanleggen van een rijbak en zeker bij een buitenbak is de omgeving en het doel van de bak zeer verschillend. We kijken dus naar hoe de bodem is samengesteld en schatten in hoeveel van de grond zal moeten worden afgegraven of aangevoerd. Daarna bereken we de voorziene kosten uit, zodat u weet wat uw investering zal zijn.

Een paardenbak of rijbak renoveren is precisiewerk

Om een paardenbak of rijbak goed en zorgvuldig te renoveren komen wij graag eerst langs voor een uitgebreide inventarisatie. Zodat we zeker weten wat de wensen en de mogelijkheden zijn. Daarna maken wij een nauwkeurige kostenopgave, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Laten we kennismaken! Wij beantwoorden graag al uw vragen over uw rijbak.

Bel ons nu via 052 - 323 77 84.

Contact

Adresgegevens

HEM Groep BV
Radewijkerweg 15
7791 RJ Radewijk