Grond en bodem voor de rijbak

De veiligheid, stabiliteit en berijdbaarheid van een paardenbak valt of staat met de fundering. Hoe steviger de fundering, hoe duurzamer de paardenbak. U en uw paarden willen zo lang mogelijk plezier hebben van de rijbak, daarom besteden wij altijd veel aandacht aan de grondsamenstelling. Deze is namelijk bepalend voor de samenstelling en opbouw van de rijbodem.

Afspraak op locatie

Om vanaf het begin al zo zorgvuldig mogelijk te werk te kunnen gaan, komen wij meteen al langs op uw locatie. Zo weten we zeker met welke situatie we te maken hebben en kunnen we u zo goed mogelijk adviseren over de vervolgstappen.

Specialistische kennis over bodem en opbouw

Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd op het gebied van paardenbakbodems en weten daarom precies wat u nodig heeft. Heeft u een vraag over de bodem van uw manage, rijbak of paddock? Wij kunnen u alles vertellen over hoogwaardige producten, zoals polyvlokken en tapijtvezels, en leggen allerlei soorten rijbodems aan. Ook nemen wij u mee in de voordelen van het onderhoud van de verschillende materialen en kijken we wat het beste bij uw budget past. Wij rijden door het hele land om u van advies te voorzien!

Bodemsystemen

Dit zijn de verschillende bodemsystemen:

  • Binnenbak
  • Buitenbak op zand
  • Buitenbak op klei
  • Buitenbak lage grond

Laten we kennismaken! Wij beantwoorden graag al uw vragen over uw rijbak.

Bel ons nu via 052 - 323 77 84.

Contact

Adresgegevens

HEM Groep BV
Radewijkerweg 15
7791 RJ Radewijk