Een beregeningssysteem voor uw binnen- of buitenbak

Voor optimaal behoud van uw binnen- of buitenbak zonder eb- en vloedsysteem biedt een beregeningssysteem uitkomst. Regelmatig sproeien zorgt er namelijk voor dat de bodem voldoende stabiliteit geeft. Ook voorkomt beregenen stofvorming- en overlast bij droog en warm weer. Voor binnenbakken worden er vaak pop-up sproeiers gebruikt via automatische- of handbediening. In buitenbakken kunnen er ook kanonsproeiers worden toegepast voor een groter bereik.

Voordelen stabiele rijbodem door beregening

  • Stofvrije omgeving
  • Goede prestatieconditie voor paard en ruiter
  • Veiligheid voorop door de juiste bodemvochtigheid
  • Verschillende beregeningssystemen voor zowel de binnen en buitenbak

Waarom kiest u voor een beregeningssysteem?

Met een regelmatige besproeide rijdbodem, kunt u de levensduur van de bak verlengen, naast dat u ook de huidige kwaliteit van het rijvlak verbetert. Wij helpen u bij het uitkiezen van het type sproeier voor uw binnen- of buitenbak en bij het instellen van de straalsterkte. Belangrijk om te weten: bij het uitkiezen van een beregeningssysteem staat de veiligheid van het paard op de eerste plaats.

Beregening voor uw rijbak

Zoals u weet is de vochtigheid van uw rijbak heel belangrijk. Als u voor efficiƫntie en comfort kiest, dan kunnen wij een automatisch beregeningssysteem voor u aanleggen. Deze werkt met een timer. U kunt ook voor een handmatige sproei installatie gaan, als u het fijn vindt om een vers beregende bak te hebben wanneer het u uitkomt. U kunt dan bijvoorbeeld het systeem inschakelen tijdens het opzadelen, zodat u daarna kunt rijden op een goede vohctige ondergrond.

Beregeningssysteem werkzaamheden:

  • Ontwerpen en (ondergronds) aanleggen van het sproeisysteem
  • Een nieuw sproeisysteem aanleggen op een oude pomp
  • Oude pomp automatiseren of vervangen
  • Beregeningssysteem testen, onderhouden of renoveren

Laten we kennismaken! Wij beantwoorden graag al uw vragen over uw rijbak.

Bel ons nu via 052 - 323 77 84.

Contact

Adresgegevens

HEM Groep BV
Radewijkerweg 15
7791 RJ Radewijk