Verlichting voor uw rijbak

"Waarom kiezen voor een lichtbeeld van D kwaliteit als u kiest voor een bak van A kwaliteit"

Wilt u ook na zonsondergang gebruik maken van de manegebak? Dan is goede verlichting een must. Wij bieden verschillende opties om uw binnen- of buitenbak te verlichten. Ook voor de montage van de verlichting kunt u op ons rekenen!

Voor de aanleg van uw paardenbak kunt u kiezen uit diverse verlichtingsmogelijkheden met de DCbright Darklicht LED armatuur. Al onze mogelijkheden voldoen aan de richtlijnen gesteld door de NSVV en KNHS. Daarnaast zijn al onze oplossingen vriendelijk voor uw paard en de omgeving. Uw buren zullen niet langer door de verlichting worden gehinderd en schaduwvorming wordt door middel van onze verlichting geminimaliseerd.

Paardenbakverlichting zonder verblinding of andere lichthinder

Om ook 's avonds in maximaal comfort te kunnen genieten van uw paardenbak bieden wij u de innovatieve DCbright Darklicht LED vlakstralers aan. Deze armaturen zijn speciaal ontwikkeld om egaal en verblindingsvrij sportvelden en terreinen te verlichten zonder dat de nabijgelegen natuur of omwonende last hebben van het licht. Dit is een unieke eigenschap waar geen enkel armatuur, LED of halogeen, tegen op kan. Op basis van een 3D visualisatie kunt u kiezen tussen het lichtbeeld dat past bij uw budget. Zo weet u altijd van tevoren wat u van ons kunt verwachten.

Bekijk pricewise verlichting

Bekijk professional verlichting

De voordelen op een rij:

  • Hoge lichtgelijkheid binnen de bak, geen donkere vlekken
  • Geen lichthinder voor omwonenden en natuur
  • Zo min mogelijk schaduwvorming terwijl u rijdt
  • Lage verblinding binnen de bak
  • Geen opwaartse lichtstroom, de lucht boven de bak is donker
  • Laagste energieverbruik mogelijk met een lange levensduur

Duurzame LED verlichting waar u jaren mee vooruit kunt!

De levensduur van de DCbright LED armaturen voor uw paardenbak is getest door de fabrikant van de LED's. Deze test wijst een te verwachten levensduur van 196.030uur L80B10 uit. Dit betekent in het kort, dat na 196.000 uur gebruik de lichtterugval van het armatuur slechts 20% is. Daarnaast is de netto efficiëntie van de armaturen gemeten op 160 lumen/watt door een hiervoor gecertificeerd lab. Deze efficiëntie is velen malen hoger dan concurrenten, die dit in bruto lumen weergeven. Bruto lumen is namelijk een getal dat u niet met netto efficiëntie kunt vergelijken. Afhankelijk van de kwaliteit kan het verschil tussen bruto en netto lumen zelfs oplopen tot 80%. Dus laat u goed informeren!

Rijbakverlichting: bekijk het 3D lichtbeeld!

Omdat wij u wel eerlijk willen informeren hebben wij lichtbeelden van veel toegepaste LED-armaturen in paardenbakken ook in 3D gevisualiseerd. Zo ziet u het verschil in één oogopslag. Wij hebben een pricewise-lijn en de professional serie. Vergelijk zelf en kies wat bij u past.

Bekijk pricewise rijbakverlichting

Bekijk professionele rijbakverlichting

Contact

Adresgegevens

HEM Groep BV
Radewijkerweg 15
7791 RJ Radewijk