Zetor Proxima serie

De tractoren uit de Proxima serie zijn ook erg populair. Deze serie bestaat uit drie modellen en deze staan allemaal garant voor een hoge betrouwbaarheid, namelijk de Proxima CL, de Proxima GP en de Proxima HS. Deze zijn te bestellen in diverse uitvoeringen en afmetingen. De eerste twee hebben een vermogen van 76 tot 106 pk en de derde een vermogen van 76 tot 117 pk. Bij alle drie de modellen is de schakeling volledig gesynchroniseerd. De Promixe CL wordt mechanisch bediend, maar de overige twee kunnen ook Bosch OPT EHR met HitchTronic bediend worden.

Belangrijkste specificaties:

De drie modellen hebben diverse voordelen en eigenschappen. Neem contact met ons op als u hierover meer wilt weten.. Wel zijn alle drie standaard voorzien van:

  • Een verstelbaar stuurwiel
  • 4WD aandrijving
  • Hydraulische en/of luchtberemming
  • Voorspatborden
  • Bijrijdersstoel

Neem nu contact met ons op om de Promixa serie te bekijken en om met de verschillende tractoren te rijden.. Tijdens deze demo kunnen wij u veel meer uitleggen en al uw vragen beantwoorden. Belangrijk om te weten: deze krachtige en betrouwbare tractoren zorgen voor een optimale gewichtsverdeling tijdens zware werkzaamheden.

Contact

Adresgegevens

HEM Groep BV
Radewijkerweg 15
7791 RJ Radewijk