Dealer van Zetor, Branson en Eurotrac tractoren en shovels

Wij zijn dealer van Zetor en Branson tractoren, en ook voor alle bijbehorende reserveonderdelen van deze merken. Ook voor diverse shovels of wielladers kunt u bij ons terecht. Achter deze tractoren en shovels kunt u bodemvlakkers hangen. Het onderhouden van de bodem van uw paardenbak met bodemvlakkers zorgt er namelijk voor dat de bodem lang goed en veilig blijft. Het slepen en sproeien van de toplaag zijn hierbij van groot belang. Ook worden de trekkers ingezet om mest uit de mesthoop te rijden, voer of balen hooi te verslepen en voor het overige onderhoud aan het terrein. Ook de andere benodigdheden voor tractoren, zoals een kiepbak, voorlader of veegmachine, kunt u bij ons bestellen.

Full-service via de HEM-Groep

Via de HEM-Groep koopt u alles voor uw paardenbak, namelijk van bodemvlakker tot tractor en van sproeisysteem tot polyvlokken. Wij denken graag met u mee over uw wensen of wat er bij uw budget past, en geven u graag vrijblijvend advies. Ook komen we bij u langs om samen de verschillende opties voor tractoren te bespreken. Wist u dat u ons ook kunt inhuren voor onderhoud? Wij komen dan langs met bepaalde machines, zoals een rupskraan en verschillende machines voor het onderhoud van paardenbakken. Zo klaren wij elke klus voor u! Met onze expertise en ervaring is uw paardenbak dan weer snel en mooi vlak.

Shovels en wielladers van het merk Eurotrac

Wij zijn dealer van wielladers van Eurotrac, een Nederlands merk opgezet door het familiebedrijf P. de Heus & Zonen Groep BV. Via de HEM-Groep bestelt u nieuwe en tweedehands shovels en de bijbehorende onderdelen van Eurotrac. Ons assortiment bestaat uit verschillende afmetingen wielladers, met verschillende eigenschappen en vermogen. Al deze professionele machines zijn uiterst gebruiksvriendelijk en voor verschillende werkzaamheden in te zetten. Een wiellader is namelijk onmisbaar voor het snel laden of lossen van bijvoorbeeld voer of balen stro. Ook kan er een bak of palletvorm aan de shovel worden gekoppeld. Doordat de machines zo compact en handig zijn, zijn ze voor zowel de kleinere stallen als de professionele paardenhouders, een uitstekende investering.

Laten we kennismaken! Wij beantwoorden graag al uw vragen over uw rijbak.

Bel ons nu via 052 - 323 77 84.

Contact

Adresgegevens

HEM Groep BV
Radewijkerweg 15
7791 RJ Radewijk