Eurotrac shovels en wielladers

De HEM Groep heeft meer dan honderd jaar ervaring met het ontwerpen en fabriceren van tractoren, shovels en andere machines voor de agrarische sector en grondverzet industrie. Via de HEM-Groep leveren zij betrouwbare machines voor uw erf, manege en paardenbak of stallen. Kiest u voor een Eurotrac wiellader? Vooropgesteld is dat u dan verzekerd bent van compacte machines die zeer makkelijk in gebruik zijn. U kunt deze inzetten voor allerlei werkzaamheden, zowel dagelijks als voor grote periodieke klussen. Bijvoorbeeld voor het uitmesten van boxen of stallen, maar ook voor het vervoeren van voertonnen. Verder kunt u uitgaan van:

  • Sterke motoren
  • Wendbare machines
  • Beste kwaliteit machines en onderdelen

De Hem-Groep levert uw Eurotrac shovels of wielladers

Wij zijn dealer van Eurotrac shovels en wielladers en leveren de machines van dit merk door het hele land. Ons assortiment bestaat uit 10 verschillende opties, met diverse eigenschappen en voordelen. Onze team staat voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Samen maken wij de beste keuze voor het aanschaffen van een Eurotrac shovel of wiellader. Ook nemen wij het onderhoud, reparatie of het vervangen van onderdelen op ons, als u dit wilt. Wij weten namelijk precies wat uw machine nodig heeft!

Verschillende modellen shovels of wielladers

Laat ons weten wat uw wensen zijn, want wij hebben verschillende modellen nieuwe en tweedehands shovels of wielladers op voorraad. Zoekt u bijvoorbeeld een elektrische wiellader? Of juist een wiellader met veel pk, bijvoorbeeld zelfs 50pk? Of liever een zeer compacte wiellader die geschikt is voor kleinere ruimtes? Wij denken graag met u mee en matchen u aan de juiste shovel!

Vraag een demo aan voor een Eurotrac wiellader
Wilt u één of meerdere Eurotrac wielladers uitproberen? Dat is zeker mogelijk. Nadat we de verschillende modellen aan u hebben voorgelegd, kunnen wij bij u langskomen op locatie. U kunt dan in uw vertrouwde omgeving de machine uitproberen. Zo weet u zeker dat u de juiste shovel aanschaft!

Bel ons nu via 052 - 323 77 84.

HEM GROEP B.V

Contact

Tel:      0031 (0)523 237 784
Mob:    0031 (0)6 53 421 293
E-mail: info@hem-groep.nl

Radewijkerweg 15
7791 RJ Radewijk

Contact

Adresgegevens

HEM Groep BV
Radewijkerweg 15
7791 RJ Radewijk